Poniedziałek
Śniadanie
Płatki śniadaniowe (EKO) z mlekiem krowim/roślinnym, herbata z cytryną
Zupa
Zupa marchwiowo – jaglana
II danie
Gulasz z mięsa z indyka, makaron, kalafior gotowany z masełkiem
Wtorek
Śniadanie
Paróweczki, chleb żytni, masło, żółty ser, mix świeżych warzyw, herbata owocowa
Zupa
Zupa grysikowa z warzywami
II danie
Ryba (dorsz) w cieście kukurydzianym , puree ziemniaczane, surówka z kiszonej kapust
Środa
Śniadanie
Chałka z masłem i dżemem kakao na mleku krowim/roślinnym
Zupa
Zupa pomidorowa z ryżem
II danie
Nuggetsy z kurczaka z pieca w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, marchewka
Czwartek
Śniadanie
Ryżowy pudding waniliowy, herbata zielona
Zupa
Krem z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym
II danie
Kotlet mielony z szynki, ziemniaki, mizeria
Piątek
Śniadanie
Jajecznica, chleb żytni, żółty ser, ogórek kiszony, napar z czystka
Zupa
Zupa barszcz czerwony z zieloną fasolką
II danie
Pierogi ruskie / Ryż z jabłkiem i cynamonem